EMJ Wandelpad

PELT – Nog tot 15 mei kan je kennismaken met het EMJ Wandelpad. Het leidt de wandelaars langs zestien locaties die voor het Europees Muziekfestival voor de Jeugd een historische waarde hebben. Soms zijn het plaatsen die tot de EMJ-geschiedenis behoren, soms zijn het locaties die ook tegenwoordig nog een functie hebben binnen het festival. Op ieder van deze plaatsen krijgt je een stukje historische achtergrond en een verrassend weetje. Wandel je graag met de smartphone in de hand, dan kan je dit wandelpad downloaden via de gratis app izi.travel. Doe je dit liever zonder technologie, dan kan je aan de start een flyer krijgen en onderweg uitkijken naar de infoborden die bij de verschillende locaties geplaatst zijn.  Je hoeft geen topsporter te zijn om van deze wandeling te genieten. Ze is ongeveer 4,5 km lang en ook geschikt voor kinderen. Het start- en eindpunt van de wandeling zijn voorzien aan de WICO Juniorcampus in Neerpelt. 

Kan je niet wachten zoek dan de EMJ caches die te herkennen zijn aan het #EMJ-label. Veel zoekplezier!

Als smaakmakertje kan je al even dit leuke filmpje bekijken: www.tinyurl.com/EMJWandelpad