JMB Matrassen viert 30ste verjaardag

BOCHOLT – JMB Matrassen in Bocholt mag dit jaar 30 kaarsjes uitblazen en dit wordt gevierd met een heus opendeurweekend op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 mei. Het hele weekend wordt er gestunt met super aanbiedingen en kortingen. Zeker de moeite dus om eens langs te gaan bij dit familiebedrijf in Bocholt! 

JMB Matrassen is gespecialiseerd in de productie van matrassen en het aanbieden van slaapkamerbenodigdheden. Oprichter Johan Simons droeg vorig jaar het stokje over aan zijn zoon Bjorn, waardoor het bedrijf klaar is voor de volgende 30 jaar ondernemerschap. En ook Lydi, de vrouw van Johan, en hun zoon Maikel zijn actief binnen de zaak. Het team wordt versterkt door Marleen, die instaat voor de verkoop in de showroom, en Lars en Glenn, die samen met André zorgen voor de uitlevering van de matrassen en boxsprings. Bjorn: “Ik heb de zaak overgenomen met dezelfde geestesgesteldheid als mijn vader, namelijk het bieden van kwaliteit en het garanderen van een goede service voor, tijdens en na de verkoop. Met die formule hebben we al heel wat tevreden klanten over de vloer gehad, iets wat we natuurlijk in de toekomst willen blijven realiseren!” 

Dankzij de rechtstreekse verkoop vanuit het eigen bedrijf, kan JMB maatwerk bieden aan de scherpste prijzen, en dit voor zowel groothandel als kleinhandel. In de ruime showroom aan de Kaulillerweg staan diverse slaapkamers opgesteld en kunnen klanten rekenen op deskundig advies. Elke matras wordt op maat gemaakt, volledig naar wens. Kwaliteit aan de beste prijs staat voorop! Bij JMB Matrassen is iedereen aan het juiste adres voor complete slaapkamers, boxsprings, bedden, lattenbodems, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens,… Kortom: alles voor een goede nachtrust vindt u bij JMB Matrassen! 

Om de 30ste verjaardag van het bedrijf te vieren organiseert JMB Matrassen grandioze opendeurdagen op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 mei. De winkel is dan doorlopend geopend tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Er wordt gestunt met tal van kortingen en promo’s en er worden verschillende toonzaalmodellen aangeboden aan super prijzen! Bovendien kan u zoals altijd rekenen op een rechtstreekse verkoop uit eigen bedrijf en gratis levering aan huis.  

JMB Matrassen 

Kaulillerweg 33A 

3950 Bocholt 

www.jmb-matrassen.be 

Facebook: JMB Matrassen