Deckers Tapijt: Fashion For Floors 

OVERPELT – Aan de Sellekaertsstraat in Overpelt is Deckers Tapijt gelegen. Deze familiezaak is gepassioneerd door de pracht en praal van het handgeknoopte tapijt. Ze voeren verschillende topcollecties, waarin tal van stijlen zijn vertegenwoordigd. Gaande van klassiek en vintage tot eigentijds en exclusief. Dat zaakvoerders Diane en Marc Deckers trots zijn op hun aanbod is duidelijk. De tapijten worden als ware kunstwerken gepresenteerd in de showroom van ruim 2.000 vierkante meter groot. Ook is er een groot aanbod in vinylstroken, parket, laminaat, vasttapijt, tapijttegelss en vinylvloeren. Verscheidenheid, kwaliteit en een goede service zijn troeven die hoog in het vaandel worden gedragen. Diane en Marc en het volledige verkoopteam ontvangen u graag in de winkel aan de Sellekaertsstraat 13 in Pelt. De winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.30 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag is iedereen welkom tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Voor meer informatie en inspiratie, kijk zeker eens op www.deckerstapijt.be