Binnenkort: The Sixties Tribute Band

VALKENSWAARD – The Sixties Tribute Band is een Eindhovense viermansformatie bestaande uit Francois en Johan van Tuyl, Piet Vingerhoets en Wim Guns. En is een groot succes in De Hofnar! Al vanaf 2014 staat deze tribute band elk seizoen meerdere keren bij ons op het podium. Zowel in huidig seizoen, op vrijdag 23 juli, als volgend seizoen, op zondag 5 september, kun je weer genieten van ‘The Shadows and Sixties Night’. The Sixties Tribute Band speelt in deze show de alom bekende nummers van The Shadows, Cliff Richard en klassieke Engelse en Amerikaanse hits uit de jaren ’50 en ’60 van o.a. Elvis, The Everly Brothers, Roy Orbison, Buddy Holly en The Rolling Stones. Kijkend en luisterend ga je weer even helemaal terug in deze ‘golden oldies tijd’. Een onvergetelijke show die je echt niet mag missen! Bestel je kaarten voor The Sixties Tribute Band op onze website www.hofnar.nl. Voor huidig theaterseizoen houden we er nog rekening mee dat we maximaal 30 bezoekers mogen ontvangen. Dat betekent dat er een beperkte capaciteit is bij de voorstellingen. Meer informatie over een veilig theaterbezoek vind je op www.hofnar.nl/veilig-theaterbezoek/.