De Hofnar is bijna klaar voor het nieuwe seizoen!

VALKENSWAARD – Achter de schermen zijn de medewerkers van De Hofnar druk bezig om, als ze mogen, de deuren weer te kunnen openen. Zoals het er nu naar uitziet begint De Hofnar deze zomer weer met een uitgebreid filmprogramma, zodat je weer lekker ontspannen kunt genieten van een middag of avondje uit. Met vóór de zomervakantie hopelijk hier en daar nog een te gekke muziek- of cabaretvoorstelling.

Op kantoor is men bij De Hofnar druk bezig de programmering voor het nieuwe seizoen af te ronden. “We kunnen je al verklappen dat we komend seizoen een extra volle theateragenda hebben! Een veelzijdig programma met grote namen, beginnende artiesten en artiesten uit eigen streek. Van cabaret en show tot muziek en toneel. En van jeugd tot theatercolleges. Zie het volgend seizoen weer allemaal live bij ons in het theater! Half juni hopen we ons complete nieuwe theaterprogramma aan iedereen bekend te kunnen maken,” aldus De Hofnar. Wil je persoonlijk op de hoogte gehouden worden over de (nieuwste) voorstellingen die in het theater staan en welke films er gaan draaien? Meld je dan aan voor de mailing via de website www.hofnar.nl! Of geef het door bij de kaartverkoopmedewerkers.