Meidenvoetbaldag op 09 juni 2021

BUDEL – Het meidenvoetbal is nog altijd een groeiende tak van sport binnen onze vereniging. Inmiddels hebben we 138 voetballende vrouwen en meiden in 11 verschillende teams en zijn er enkele getalenteerde meiden die bij een jongensteams spelen. Om alle meiden in Cranendonck te laten kennismaken met voetballen organiseert sv Budel een meidenvoetbaldag op woensdag 09 juni 2021. Meiden van groep 3 t/m groep 8 kunnen van 14.00 uur tot 16.00 uur kennismaken met het voetballen bij onze prachtige club. Aanmelden is gratis en vanwege de corona-maatregelen verplicht. Dit kan bij een van onze speelsters of middels een e-mail.

Sinds enkele jaren organiseert sv Budel een voetbaldag voor meiden die het leuk vinden om te voetballen. Sommige komen gewoon een keer kijken bij onze club, andere worden lid en spelen nu al enkele jaren bij sv Budel. Vorig jaar hebben we deze dag helaas niet kunnen organiseren vanwege corona, maar dankzij de recente versoepelingen heeft de commissie vrouwen- en meidenvoetbal besloten om het dit jaar wel weer te organiseren. Om de drukte op het sportpark te spreiden is ervoor gekozen om de meidenvoetbaldag te organiseren in de middag, zodat de trainingen van de voetbalteams van sv Budel in de avond gewoon door kunnen gaan. Wel is aanmelden hierdoor verplicht, dit kan door een eenvoudig bericht te sturen naar [email protected] Vermeld hierbij aub de voor- en achternaam, de leeftijd en de groep en school van je dochter.

Aanmeldformulier:

Naast een aanmelding via de mail is het ook mogelijk om je aan te melden bij een van de speelsters van sv Budel. Elke speelster krijgt op de training van maandag 31 mei een aanmeldformulier mee (zie het voorbeeld hieronder) en mag hierop vriendinnetjes opschrijven die ze mee gaan nemen naar de meidenvoetbaldag. Dit aanmeldformulier moet op maandag 7 juni bij de trainer terug ingeleverd worden. De organisatie kan dan de aanmeldingen alvast meenemen in de planning van woensdag. Een aanmelding mag op het aanmeldformulier van meerdere speelsters terugkomen, we zullen de dubbele speelsters eruit halen. Meiden hoeven dan niet te kiezen bij welk vriendinnetje van sv Budel ze zich aanmelden. De speelster met de meeste aanmeldingen op het aanmeldformulier ontvangt natuurlijk een leuke attentie.

De middag start om 14.00 uur, maar de poort van het sportpark zal om 13.30 uur open gaan. De middag is afgelopen om 16.00 uur, dus uiterlijk 16.30 uur zal de poort van het sportpark weer gesloten worden. Speelsters van oudere teams zullen helpen bij deze meidenvoetbaldag, waardoor het een echte meidenmiddag én een echte voetbalmiddag gaat worden. Inschrijven is gratis en voor iets te drinken in de pauze wordt gezorgd. Mocht iemand nog geen voetbalschoenen hebben, dan voldoen gewone sportschoenen voor deze training. Verder is een sportoutfit gebruikelijk en kan iedereen een eigen bidon meenemen om tussendoor uit te drinken. Mochten er nog vragen zijn voor de organisatie, dan kan er contact opgenomen worden via [email protected] 

https://www.svbudel.nl/1/1251/meidenvoetbaldag-op-09-juni-2021/