Neem gratis deel aan HAC-EK-Pool! 

REGIO – Heb je je pronostiek voor het EK voetbal nog niet doorgegeven via onze HAC-EK-Pool? Doe dit dan nog snel en wie weet mag jij op het einde van het kampioenschap ook een mooie prijs in ontvangst nemen! De prijzenpot is ook dit jaar niet de minste, want wat dacht je van een 55 inch 4K LeD Smart-tv? Of een reis naar de Turkse badplaats Side? Liever een topvakantie in eigen huis? Dan komt de gasbarbecue met 3 branders wel van pas! Dit is slechts een kleine greep uit het goedgevulde prijzenpakket! 

Je pronostiek doorgeven kan nog tot aan de start van de eerste EK-match, op vrijdag 11 juni 21.00 uur. Dan nemen Turkije en Italië het tegen elkaar op. Na een jaartje uitstel belooft het EK 2020 een spannende aangelegenheid te worden, waar velen naar uit hebben gekeken. Doe mee aan de HAC-EK-Pool samen met je vrienden, familie, collega’s,… en maak zo het EK 2020 nog memorabeler! 

Alle info is te vinden op www.hacweekblad.eu waar je dan in de bovenste balk uiterst rechts de link kan vinden naar de wedstrijd!