Online lezing over Wereld Art Nouveau 

VALKENSWAARD – Het Steendrukmuseum in Valkenswaard organiseert op donderdag 10 juni een online lezing in het kader van de Wereld Art Nouveau Dag. Sinds 2013 wordt in heel Europa op 10 juni World Art Nouveau Day gevierd. Nederland doet sinds 2008 mee aan de dag. Ook in 2021 zijn activiteiten die in het teken staan van de belangrijke kunststroming. Het Nederlands Steendrukmuseum organiseert op deze bijzondere dag een online (avond) lezing over de huidige expositie Het beeld spreekt! Art nouveau in de Nederlandse affichekunst. Start lezing 20.00 uur. Gewoon vanuit je luie stoel achter je pc of laptop. Conservator/curator Lisette Almering neemt je in deze online lezing mee door het verhaal van deze spraakmakende en interessante expositie. De lezing is een absolute must voor elke liefhebber van de Art Nouveau. Tijdens de lezing is het mogelijk om via de chatfunctie vragen te stellen. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Praktische informatie Mucha lezing:
Datum online lezing: donderdag 10 juni
Tijdstip lezing: 20.00 uur tot ca. 21.00 uur
Kosten lezing: € 5,- per deelname

Deelname lezing: aanmelden via [email protected] Na aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail met de betaalgegevens. Kort voor de online lezing ontvang je de link. Het museum is trouwens sinds zaterdag 5 juni weer te bezoeken. Online tickets boeken kan via https://steendrukmuseum.ticketteam.com/#/tickets/entrance.