Theater De Hofnar is weer open!

VALKENSWAARD –  Vanaf maandag 7 juni worden in De Hofnar weer de mooiste en nieuwste films, zoals de grootste Nederlandse oorlogsfilm van het decennium ‘De Slag Om De Schelde’ en de veelbesproken oorlogsfilm ‘De Oost’ vertoond. Maar ook de drievoudig Oscarwinnaar ‘Nomadland’ en de prijswinnende verfilming van het boek van Griet Op De Beeck ‘Kom Hier Dat Ik U Kus’ zijn te zien. Voor de liefhebbers van romantiek is in De Hofnar het romantische drama ‘Ammonite’ met Kate Winslet en Saoirse Ronan te zien. De in het zwart-wit gefilmde unieke documentaire ‘Gunda’ is een hartveroverende en onvergetelijke film over een varken dat op een idyllische boerderij in Noorwegen 12 biggen grootbrengt.

Kinderfilms
Voor de allerkleinsten is ‘Buurman & Buurman: Bakken en Grillen’ te zien. Dit keer bedenkt het onhandige duo originele oplossingen voor het maken van eten, alleen gaat dat niet altijd even makkelijk… En in de K3- film ‘Dans van de Farao’ gaan Hanne, Marthe en Klaasje hun nieuwe album voorstellen in een Egyptisch museum. Wanneer ze in het museum alle drie een wens doen bij een Egyptische Wenskat, komt die tot hun verbazing uit. Maar de wensen van de Wenskat zijn vervloekt door farao Tritanchamon. Zorgt de Wensvloek voor het einde van K3 of overwint vriendschap alles?

We zijn open! 
Kijk op onze website voor het hele aanbod en bestel jouw film- en voorstellingskaarten via www.hofnar.nl. Heb je vragen? De kaartverkoop is weer elke werkdag geopend van 13.00 tot 17.00, tel. (040) 207 40 10 of mail naar [email protected] 

De Slag om de Schelde