Boekverkoop in het Oude Kerkje te Middelbeers

MIDDELBEERS – Alle zaterdagen in juni zal er de mogelijkheid zijn weer lekker wat leesvoer  in te slaan voor de vakantie, of om thuis in de tuin heerlijk te kunnen lezen.  Omdat er in januari geen boekenbeurs kon worden georganiseerd, denken wij dat het goed is om toch een mogelijkheid te bieden voor alle mensen die graag  lezen.  Het assortiment zal zich beperken tot romans, thrillers en detectives. Het betreft zaterdag 12 juni, zaterdag 19 juni en zaterdag 26 juni 2021. Het Oude Kerkje is op deze  zaterdagen  open van 10 tot 14 uur. Toegang is gratis. De op dat moment geldende regels van het RIVM zijn bepalend. Dit betekent in elk geval mondkapje dragen en gelimiteerd aantal personen binnen. Het adres is Willibrordstraat 25, 5091 CC Middelbeers. Meer info is te vinden op www.oudekerkje.nl. Ook vindt u ons op Facebook www.facebook.com/oudekerkje