Er wordt versoepeld, maar ….tóch een nieuwe datum voor ‘VCM 40 jaar’

MAARHEEZE – Het gaat langzamerhand weer de goede kant uit. Velen hebben al hun (eerste) vaccinatie ontvangen en we mogen weer steeds meer. De selectie van VCM heeft hun eerste training achter de rug. En ook de Smeltkroes mag vanaf 5 juni weer gasten binnen ontvangen. Maar ….Al twee keer eerder hebben we een nieuwe datum vastgelegd voor onze reünie/ feestavond in de Smeltkroes en dat doen we nu nogmaals: zaterdag 16 oktober 2021. Op deze datum hopen we dan echt gezamenlijk terug te kunnen kijken naar onze volleybalervaringen en -anekdotes. Een avond gezellig kletsen zónder teveel afstand, onder het genot van een hapje en een drankje. We denken echt dat dit over enkele maanden weer kan en mag. Natuurlijk houden we de komende tijd weer alles nauwlettend in de gaten. Hopelijk kunnen we in september weer een hernieuwde oproep voor jullie aanmelding doen. Die berichtgeving gaat dan via mail, HAC weekblad, de VCM clubwebsite en/ of via Maarheeze.nu. Ken jij iemand die bij VCM gevolleyd heeft? Deel dit nieuws en wijs hem/ haar op de mogelijkheid om je aan te melden voor het laatste nieuws omtrent deze reünie via [email protected]. Beitel deze datum nu meteen in jouw kalender! Dan is deze avond gereserveerd voor een ouderwets gezellige VCM-feest!

Foto: Kunnen deze heren dit najaar weer eindelijk het VCM clublied zingen?