Trefpunt ’t Buuls Zitje opent weer haar deuren

BUDEL – Eindelijk kunnen we weer. Op vrijdag 4 juni gaf de gemeente groen licht om de deuren van Trefpunt ‘t Buuls Zitje opnieuw te openen. Een opluchting voor iedereen die ‘t zitje een warm hart toedraagt en graag op bezoek komt. Sinds dinsdag 8 juni pruttelt de koffie weer, zijn de spinnenwebben verwijderd en kunnen de bezoekers aanschuiven. Wat ook heel fijn is dat alle activiteiten opnieuw kunnen opstarten na ruim een jaar. Dus er kan worden gekaart, geknutseld en geschilderd. Vanaf 13 juni van 14.00 uur tot 16.30 uur kan er weer op zondag gekaart worden.  En ook de mensen die graag rummikub spelen kunnen aan de gang. De wekelijkse lunch wordt weer opgestart vanaf donderdag 17 juni.  Op zaterdag 3 juli zal er weer het eerste Repair Café zijn maar daarover t.z.t. een uitgebreid artikel. Er zijn natuurlijk nog wel de beperkingen van anderhalve meter afstand, ontsmetten bij binnenkomst en dragen van een mondkapje bij verplaatsing en registratie van bezoekers. Het aantal bezoekers is nog beperkt door deze maatregelen maar er wordt verwacht dat tegen het eind van de maand deze regeling versoepeld kan worden. De  vrijwilligers hebben er weer zin in en pakken de draad weer op, daar waar in oktober 2020 gestopt moest worden. Kijk op de Facebook pagina voor openingstijden, activiteiten en foto’s. Meer info? Bel naar 0031 6 10227398 of naar coördinator Kitty Arets (0031 6 30447705). Of loop gewoon eens binnen en informeer naar de mogelijkheden en activiteiten. Je vindt Trefpunt ’t Buuls zitje op de Dr. Ant Mathijsenstraat 15 in MFC de Borgh naast de foyer. 

Foto van de eerste bezoekers