Wees de wind in onze rug!

HAMONT-ACHEL – Sinds de oprichting van vzw Fietsen zonder leeftijd Hamont-Achel is er  hard gewerkt om alles op poten, of beter wieltjes, te zetten. Ze zijn intussen goed op weg om komende zomer met de gratis fietstochtjes voor minder mobiele mensen te starten. Er zijn nu nog 2 belangrijke dingen die moeten gebeuren. De oproep voor vrijwilligers (piloten) volgt binnenkort. Maar het belangrijkste is natuurlijk de elektrische riksja. Om de aankoop ervan en nog andere algemene werkingskosten te betalen wordt er gestart met  een online crowdfunding op Facebook. De inwoners van Hamont-Achel (en mensen daarbuiten) kunnen helpen het doel te bereiken. Wil jij ook een schakel zijn in deze ketting? Ga dan naar de facebookpagina ‘Fietsen zonder leeftijd Hamont-Achel’,  klik door naar de inzamelingsactie en stort een bijdrage naar keuze. Vele kleine giften hebben een grote impact. Als er een mooi, bedrag opgehaald kan worden zou dat zekerheid geven om onbezorgd en vol enthousiasme dit project verder te zetten en nog uit te breiden.

De leden van deze vzw weten dat Hamont-Achel een warm hart heeft als het op goede doelen aankomt. Ze hebben er dan ook vertrouwen in dat dit project een Hamont-Achels succesverhaal wordt. Doe het niet voor ons, maar voor jullie minder mobiele familie, kennissen, buren en andere stadsgenoten. Met elke Euro trappen ze richting het doel! 

Voor een kleine impressie van het project kan je op de Facebookpagina een introductiefilmpje vinden. Geen Facebook maar wil je toch graag je steentje bijdragen? Dan kan je ons ook gewoon steunen op rekening BE12 7330 5972 9192.