Grensparkwandelingen afgelast 

BLADEL – De grensparkwandelingen 2021, op de bekende dinsdagen in juli en augustus, gaan dit jaar niet door. Het coronavirus is wel aan het inperken, maar de organisatie vindt het niet verstandig om een groots evenement te plannen. Het 25 jarig jubileum, wat ze graag groots willen vieren,  hebben ze helaas weer moeten cancelen. De zomerse grensparkwandelingen zijn ontstaan in 1995 uit de grensoverschrijdende samenwerking tussen wandelverenigingen in vijf gemeenten van de Limburgse, Antwerpse en Nederlandse Kempen. Vijfentwintig jaar later zijn er acht verenigingen: Lommel, Luyksgestel, Bergeijk, Bladel, Eersel, Reusel, Valkenswaard en Mol, die op een dinsdag in de zomer een grensparkwandeling organiseren.  Het grenspark van de Limburgse, Antwerpse en Nederlandse Kempen biedt een mozaïek van landschappen. Je vindt er bossen, heide, beekvalleien, vennen, weilanden, akkers en grootschalige landbouwgebieden. Meer info op www.facebook.com/grensparkwandelingen