Zomerconcert Achelse Orgelvrienden 

ACHEL – Op zaterdag 3 juli om 20.15 uur organiseert Concertwerkgroep De Achelse Orgelvrienden een zomerconcert in de kerk van Achel-centrum. De Lommelse sopraan, Anja Van Engeland zorgt samen met Tom Hoornaert, organist te Tielt voor een adembenemend zomerconcert. Anja Van Engeland zingt regelmatig voor diverse operahuizen in binnen- en buitenland en is naast concertzangeres ook actief in kleinere gezelschappen: zo vormt ze samen met pianist Toon Spaepen het liedduo ‘TastiVoce’ waarmee ze regelmatig liedrecitals geeft. Tom Hoornaert is als organist verbonden aan de St-Pieterskerk in Tielt. Daarnaast is hij ook actief als dirigent van diverse koren en instrumentale ensembles. Hij is zowel actief als organist, pianist en beiaardier. Na twee afgelaste concerten neemt deze Concertwerkgroep de draad weer op met een boeiend concert in de kerk van Achel-Centrum. Zij ontvangen u graag – helemaal coronaproof – en doen er alles aan zodat uw bezoek aan het concert veilig en prettig kan verlopen. Toegang: 10,00€,  Jongeren (-18 jaar): gratis. Reservatie verplicht via e-mail: [email protected]