Kleinzoon neemt Autobedrijf Van Meyl over 

BUDEL  – Autobedrijf Van Meyl is al ruim 40 jaar een begrip in de regio. Zowel voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto als voor het onderhoud en schadeherstel kan iedereen hier terecht. Nu is het tijd voor een nieuwe mijlpaal binnen dit familiebedrijf want zaakvoerder Henri Van Meijl geeft per 1 juli het stokje over aan zijn kleinzoon Stan. Zo zal Stan zaakvoerder worden van Autobedrijf Van Meyl. Henri blijft op post als directeur van MB.-Lease Nederland B.V., het bedrijf dat instaat voor de huur- en lease-auto’s. 

Vorig jaar nog waren er plannen om het bedrijf te verhuizen naar een nieuwe locatie binnen de regio. Vanwege enkele positieve ontwikkelingen is nu besloten om met het autobedrijf op het gekende adres te blijven, namelijk de Meemortel 28 in Budel. “Klopt,” legt Stan uit. “Autobedrijf Van Meyl blijft gevestigd op de huidige locatie, met al onze diensten: verkoop en inkoop van auto’s, het onderhoud en schadeherstel,… en ook een professionele wasbeurt in de automatische wasserette blijft bij ons mogelijk.” Stan was als kind al heel vaak te vinden in het autobedrijf van opa. Hij hielp mee waar mogelijk en leerde stilaan alle kneepjes van het vak. Momenteel volgt hij een opleiding tot zelfstandig automonteur om zijn kennis nog te vergroten, maar dit is perfect te combineren met zijn taken binnen het bedrijf. “Per 1 juli 2021 neem ik officieel de rol van zaakvoerder van Autobedrijf Van Meyl over. Opa blijft ook aanwezig in de zaak en zal alle zaken omtrent MB.-Lease Nederland B.V. voor zijn rekening nemen.” 

Bij Autobedrijf Van Meyl kunt u terecht voor: 

– De aankoop van nieuwe wagens, bedrijfswagens en busjes van alle merken 

– De aankoop van occasions: Van Meyl heeft altijd ± 50 wagens (zowel Nederlandse als Belgische) op voorraad en indien nodig wordt het gepaste voertuig voor u gezocht! 

– Aircoservice: laat tijdig uw airco nakijken of bijvullen. In de zomer is immers niks zo prettig als een goed functionerende airco! 

– Bandenopslag met service: wij stockeren uw winter- of zomerbanden en zorgen dat ze helemaal in orde zijn voor de start van het nieuwe seizoen. 

– Automatische wasserette: hier bent u steeds verzekerd van persoonlijke bediening, waardoor uw wagen voorgewassen wordt voordat deze onder de borstels verdwijnt. Een schone auto is immers het visitekaartje van u of uw bedrijf. 

– Onderhoud: al het onderhoud aan alle voertuigen kan in de werkplaats van Van Meyl uitgevoerd worden. LPG, Diesel of benzinewagens, groot of klein, alles is er welkom. Ook onderhoud aan o.a. de velgen, banden, schokdempers of de uitlaat is mogelijk. Uiteraard worden ook grote en kleine beurten uitgevoerd. 

– Schadeherstel: zowel grote als kleine schade kan hersteld worden. Denk ook aan het herstellen van autoruiten.

– Vervangwagens: wanneer uw voertuig binnen wordt gebracht voor een lange of korte periode is het mogelijk om een vervangauto te krijgen.  

– Car Cleaning: voor het verkoop- of showroomklaar maken van uw wagen kan u beroep doen op het team van Van Meyl om zowel het binnen- als het buitenwerk tip top in orde te maken. Denk aan polijsten, diepstomen, algemene reiniging,… Er zijn heel wat mogelijkheden en dit gebeurt altijd in overleg met de klant. 

– Inkoop van jong gebruikte auto’s van alle merken. Kom zeker eens langs, Autobedrijf Van Meyl zorgt voor een vrijblijvende taxatie! 

Bij MB.-Lease Nederland B.V. kunt u terecht voor: 

– Autoverhuur: van o.a. personenwagens  (benzine en diesel), maar ook grote en kleine bestelbusjes, een vrachtwagen met laadklep, ideaal voor bv. een verhuizing en tevens kan er een auto-ambulance gehuurd worden. 

– Leasen van alle merken: bij MB.-Lease Nederland B.V. worden alle merken en modellen wagens in Nederland en België geleased. 

Autobedrijf Van Meyl is gelegen aan de Meemortel 28 in Budel, geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot 17.30 uur. Ook te bereiken via tel. 0031 495 491887 of mail naar [email protected] Of neem gerust even een kijkje op de website: www.meylauto.nl