Visser Bouwstoffen: waar kwaliteit, service en advies nog echt telt

WEERT – Visser Bouwstoffen is een familiebedrijf dat al sinds 1928 een stevige reputatie heeft opgebouwd in de regio. Visser is gespecialiseerd in de productie en verkoop van bouwstoffen, zand-grind-cement mengsels en siergrind en biedt naast kwalitatieve producten ook deskundig advies en een ruime service. Bent u op zoek naar bouwstoffen voor bijvoorbeeld de aanleg of inrichting van uw tuin, terras of oprit, dan bent u hier aan het juiste adres! 

De vierde familiegeneratie staat al klaar om Visser Bouwstoffen verder te zetten. Zaakvoerder Wim Visser: “Dat klopt, want dochter Jill is ondertussen samen met haar man Joshua ook erg actief in de zaak.” Wim vertelt verder: “Mijn grootvader startte met de winning van grind en zand in 1928. Hij deed dit met zijn eigen bootje in de regio Rotterdam. Na de tweede wereldoorlog groeide plots de vraag naar grind en zand en zo ging hij ook grind winnen aan de Maasplassen. Grappig, want opa heeft zelfs nog producten geleverd aan het betonbedrijf dat voorheen op onze huidige locatie gevestigd was,” lacht Wim. Wim stapte in 1996 in het bedrijf en met dochter Jill die nu alle kneepjes van het vak leert is opvolging binnen de familie gegarandeerd! 

“Velen zijn verrast door ons ruim aanbod,” vertelt Jill. “Eigenlijk kan je ons assortiment onderverdelen in drie categorieën. Zo zijn er de traditionele bouwstoffen, hebben we een eigen betoncentrale om zand-grind-cement mengsels op maat te produceren en hebben we een ruime voorraad siergrinden en -split.” Jill gaat verder: “Het voordeel is dat mensen hier terecht kunnen, ongeacht de hoeveelheid die ze nodig hebben. Of dit nu gaat over een emmertje vol of een veel grotere hoeveelheid: wij hebben het altijd in huis!” Jill vervolgt: “Daarnaast kunnen ze bij ons rekenen op een correct advies. Wij weten bijvoorbeeld precies welk zand en welke hoeveelheid je het beste kan gebruiken bij een bepaalde klus. Zo heb je geen onnodige overschotten en weet je dat je het juiste product hebt, van goede kwaliteit.” 

Omdat Visser Bouwstoffen de productie van zand-grind-cement mengsels volledig in eigen beheer uitvoert kunnen ze maatwerk leveren. En dat is waarom zij al jarenlang een trouwe partner zijn van diverse bouwondernemingen uit de ruime regio. Dankzij de eigen transportdienst kunnen bestellingen, los gestort of in big bags, gemakkelijk geleverd worden.

Op het gebied van service onderscheidt dit bedrijf zich ook van anderen. Om klanten zo goed mogelijk te bedienen, bieden ze verschillende mogelijkheden aan. “Klanten kunnen hier producten zelf komen ophalen of wij kunnen voor de levering zorgen. Zo staan we klaar voor particulieren, handel en groothandel, nationaal én internationaal. We begeleiden klanten ook bij het maken van een keuze, hier kunnen ze de grindsoorten bekijken, voelen en, bij twijfel, zelfs uittesten. Bovendien kan er gerekend worden op een eerlijke prijs voor de mooiste en beste producten!” 

Wie op zoek is naar een mooie aankleding van tuin of terras, is altijd welkom om een kijkje te nemen bij Visser Bouwstoffen. “Doorheen de jaren is ons assortiment siergrind enorm gegroeid, waardoor we nu ruim 150 soorten siergrind aan kunnen bieden. Voor iedere smaak hebben we het juiste grind in huis, van traditionele tot speciale soorten,” vertelt Jill. Binnenkort beschikt het bedrijf trouwens over een eigen opzakmachine waardoor kleine hoeveelheden ook in zakken aangeboden kunnen worden. “We blijven altijd vernieuwen,” legt Jill uit. “Zo gaan we ook uitpakken met een nieuwe, moderne huisstijl.” 

Visser Bouwstoffen is heel gemakkelijk te bereiken. Het bedrijf is gelegen aan de Lozerweg 26 in Weert, net over de sluis naar rechts. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe website, maar hou ook zeker de Facebookpagina in de gaten. Hier kan je namelijk niet enkel alle informatie vinden, maar wordt er ook regelmatig gestunt met interessante acties!