Gezins- en jongeren bedevaart naar Lourdes

REGIO – Er is een Gezins- en jongerenbedervaart naar Lourdes van 22 t/m 30 oktober van dit jaar. Belangstellenden hebben de mogelijkheid om die bedevaartreis te maken met de bus. Het is een 8- of 9-daagse reis. De 8-daagse is met een nachtbus en vertrekt in de middag. De reizigers komen dan de volgende dag rond 10.00 uur aan in Lourdes. Bij de 9-daagse reis worden op de heenweg Metz en Beaune bezocht. Op de terugreis stopt men bij Never waar Bernadette ligt opgebaard. 

Het programma is deze keer aangepast omdat het een gezins-en jongerenbedevaart is. Er zijn ook weer kortingen als u bij CZ verzekerd bent. Ook de naam van de organisatie is nu (met het 100-jarig bestaan) aangepast naar: ‘Huis voor de Pelgrims.’ Het kantoor is in Maastricht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen (en schroom niet) met Theu van Meijl. Hij is de reis- en groepsleider van ‘Huis voor de Pelgrims’.

Theu van Meijl, telefoon 0031 6 5112 2711.

Virgin of Lourdes, High Pyrenees, France