‘Achtste Groepers Huilen Niet’…de musical

REGIO – Eindelijk kun je nu komen kijken naar deze mooie ontroerende (kinder)musical in De Pinnenhof in Nederweert op 17 juli. Er zijn twee shows en wel om 15.00 uur en om 19.00 uur! Die van 19.00 uur is uitverkocht maar voor 15.00 uur zijn nog 20 kaartjes! De musicalleerlingen uit Budel van Desdemona Dance hebben lang mogen repeteren, ook tijdens de lockdown, maar nu mogen ze dan echt gaan stralen! En kaarten kun je nu bestellen via info@depinnenhof.nl of via info@desdemonadance.nl De kaarten kosten 10€. Wegens corona mag de zaal niet vol dus wacht niet te lang! En de kinderen hopen zo dat u allemaal komt kijken na een jaar van wachten! Het bekende verhaal van Akkie, het meisje dat zo van voetballen houdt, is in een musicalvorm gegoten. Akkie is een tiener net als ieder ander maar dan wordt ze ziek…erg ziek. Haar klasgenoten bedanken een plan om de voetbalwedstrijd alsnog door te laten gaan….een ontroerend verhaal voor groot en klein. En ben je na het zien van deze show enthousiast geworden dan kun je mee gaan doen met de volgende musical van Desdemina Dance!  Zingen, dansen en acteren doen ze elke week bij Sportivo in Budel! Zien we je op 17 juli?