K.F. Vermaak na Arbeid presenteert derde editie La La La Lille 

ST.-HUIBR. LILLE – Het Dorpsplein in Sint Huibrechts Lille maakt zich op voor de derde editie van La La La Lille, een ‘light’ versie deze keer. Dirigent van K.F. Vermaak na Arbeid, Sander Jakubka: “Dit jaar zal het net iets anders zijn dan andere jaren. Omdat de fanfare zelf weinig heeft kunnen repeteren de afgelopen periode, hebben we gekozen voor een andere invulling van het programma.” Geen optreden dus van de fanfare maar wel van coverband Real Time Band, die bij wordt gestaan door drie gastartiesten. “Een gezellige setting, sfeer en ambiance en heel veel live muziek: zo zal deze ‘light’ versie van La La La Lille op zaterdag 3 juli alsnog een groot succes worden!” aldus Sander. 

Vorig jaar had de organisatie van het evenement al bijna alles in kannen en kruiken voor de editie 2020, maar jammer genoeg moest er alsnog geannuleerd worden vanwege de pandemie. “Heel jammer, maar dit jaar zijn we er opnieuw helemaal klaar voor,” legt Sander uit. Met Real Time Band heeft Vermaak na Arbeid niet de minste uitgenodigd. “Dit is het huisorkest van de bekende Vlaamse zanger Garry Hagger. Zij hebben een heel breed repertoire aan covers. Zaterdag 3 juli worden ze bijgestaan door drie gastartiesten.” 

Filip Poelmans is de zanger van coverband Nerveus. Hij heeft samen met zijn eigen band al heel wat podia onveilig gemaakt en nu is het tijd om samen met Real Time Band het publiek van La La La Lille weg te blazen. 

Zanger Eddy Baeten is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde van Vermaak na Arbeid. Tijdens voorgaande edities was hij ook steeds van de partij en Eddy, die ook bekend staat als de Frank Sinatra van Noord-Limburg, zal ook dit jaar het beste van zichzelf geven tijdens dit openluchtconcert. Last but definitely not least: zangeres Andréa Wielockx. Als frontvrouw van Back to Amy, de Amy Winehouse coverband, weet zij hoe ze het publiek kan pakken en vasthouden vanaf de eerste seconde. Na deze optredens zal Real Time Band het publiek nog tot in de latere uurtjes verwennen met hun beste covers. 

La La La Lille is een gratis openluchtconcert op het Dorpsplein van St.-Huibrechts-Lille. De organisatie heeft alles voorzien om het evenement volledig coronaproof te laten verlopen. “Klopt,” zegt Sander. “Het is buiten, er is voldoende plaats, het is mogelijk om met Bancontact te betalen, handen kunnen ontsmet worden,… Vooraf reserveren is niet nodig, maar de aanwezigen dienen zich uit voorzorg wel te registreren. Vanaf 19.00 uur opent het terras en om 20.00 uur trapt Real Time Band samen met Filip Poelmans het evenement op gang. Hopelijk mogen we weer veel bezoekers verwachten en er samen een geweldige avond van maken!” 

Meer informatie is te vinden op www.fanfarevna.be/lalala-lille/