Kata clubkampioenschap karateschool Yin Yang

BUDEL – “Voor mijn opleiding Leraar Martial Arts organiseer ik in samenwerking met karateschool Yin Yang een beginners Kata-wedstrijd op zaterdag 3 juli. Zelf zit ik in het Nederlandse kata selectieteam en wil ik de leden van onze school kennis laten maken met deze vorm van wedstrijden. De kumite, vechten tegen een directe tegenstander is meer bekend, een kata is een schijngevecht tegen verschillende onzichtbare tegenstanders in een vast looppatroon. Ik wil hierbij Karateschool Yin Yang bedanken. Vooral Shihan Gerard van Kessel in het begeleiden naar de weg hier naartoe, maar ook alle leden, vrijwilligers en sponsors. Bedankt om deze dag mogelijk te maken. Ik wens iedereen van Yin Yang een fijne wedstrijd!” 

Ingezonden door Anja Vercoelen

Karateschool Yin Yang