‘My Blue Van’ presenteert nieuw album

REGIO – De Utrechtse band ‘My Blue Van’ presenteert op zaterdag 10 juli haar nieuwe titelloze album tijdens twee Album Release Shows! Twee van de 3 bandleden hebben hun roots in Cranendonck liggen: Johan van Bussel (bassist) in Budel en Bas Beenackers (zanger/gitarist) in Maarheeze. Het gezelschap is moeilijk in een muzikaal hokje te stoppen: Rock, blues, soul en  soms zelfs een vleugje gospel, alles is terug te horen in het hechte bandgeluid wat af en toe doet denken aan ‘The Black Keys’. Grote kracht van ‘My Blue Van’ is de perfecte opbouw van spanning en sfeer, die ze in hun nummers weten te leggen, zowel op de plaat als live.. Met de titelloze opvolger van ‘Robot’ (2017) en de eerder verschenen cd’s ‘Hush’ (2015) en ‘As Colours Change’ (2013) zet dit powertrio een nieuwe stap in hun carrière met rauwe rhythm-and-blues, funk rock en ja, zelfs hip hop beats, die je het ene moment venijnig om de oren slaan en dan weer meevoert naar een zonnige kustlijn.

Op de foto van links naar rechts: Johan van Bussel, Bas Beenackers en Dennis Wechelaar.