Beats and Bells

PELT – We brengen u graag op de hoogte van de wereldpremière van een uniek samenspel tussen beiaard en dj: Beats and bells. Dat is op dinsdag 6 juli om 20.30 uur in Cultuurcentrum Palethe te Overpelt.

Met Beats and Bells brengen we twee verschillende muzikale werelden samen op het podium: eeuwenoude beiaardmuziek vermengd met hippe beats. Beats and bells is uniek samenspel van Bells Lab met beiaardier Jan Verheyen en DJ Goldfox. De beiaard speelt niet -zoals normaal- vanuit een toren, maar staat mee op het podium. Het is de toerbeiaard, de nieuwe mobiele beiaard van Bells Lab. Beiaardier van Hasselt en Neerpelt, Jan Verheyen is niet vies van een experiment en wilde de traditie van de beiaardcultuur – erkend door Unesco – in contact brengen met muziek van de jongeren en kwam zo bij DJ Goldfox terecht om zo een brug van het verleden naar de toekomst te maken.

DJ Goldfox is een naam die klinkt als een klok in de wereld van de Belgische elektronische muziek. Hij draait al sinds zijn veertiende in clubs en speelde op Pukkelpop, Tomorrowland, Studio Brussel… Hij speelt graag zijn platencollectie uit die een brede waaier van energetic house, techno, breaks and acid stompers bevat.
Neem gerust contact op voor meer informatie of kom dinsdagavond een kijkje nemen. U bent welkom.