Weer Repair Café in ’t Buuls Zitje

BUDEL – Na 15 maanden dicht te zijn geweest start ook het Repair Café weer. Op zaterdag 3 juli staan de mannen klaar om defecte apparaten te repareren. Je kunt denken aan broodroosters, koffiezetapparaten, stofzuigers, boormachines of klokken. Geef je apparaat een tweede leven want een nieuwe kopen kan altijd nog. De reparatie is gratis, behalve wanneer er materiaalkosten zijn. Een bijdrage in de pot wordt natuurlijk wel gewaardeerd.  Het Repair Café is van 10.00 tot 12.00 uur en de koffie staat klaar. Omdat er twee heren tijdelijk uitgeschakeld zijn, zouden de andere ‘repair mannen’ nog een handje extra kunnen gebruiken. Denk je dat dit reparatie-werk jou ook wel leuk lijkt? Dan kun je zaterdag misschien eens binnen lopen voor info. Het is slechts een maal per maand en dan twee uurtjes. En heel veel mensen zijn geholpen en gaan weer blij naar huis. Voor de maand juli is er weer een extra lunch gepland. De lunch is op woensdag 21 juli en er zal een heerlijke koude schotel geserveerd worden. Wel van tevoren inschrijven via ons telefoonnummer 0031 6 10227398. Verder kun je wekelijks leuke activiteiten doen zoals, kaarten op dinsdagmiddag en zondagmiddag, knutselen op woensdagmiddag, rummikub op donderdagmiddag, lunchen op donderdag 12.00 uur en schilderen op vrijdagmiddag. Ook hebben we tijdens al deze activiteiten een koffiehoek waar je gezellig een kopje koffie of thee kunt drinken met anderen en de activiteiten kunt bekijken. Voor meer info kun je kijken op onze Facebookpagina of mailen naar buulszitje@gmail.com  ’t Buuls Zitje vind je op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 15 in MFC de Borgh naast de foyer. Hopelijk tot ziens!