Zie cabaret weer live in het nieuwe theaterseizoen

VALKENSWAARD – In het nieuwe seizoen kun je weer lekker komen lachen bij een van de vele cabaretvoorstellingen in Theater De Hofnar. Of het nu zachtjes grinniken is of bulderen van het lachen. Van bekende tot beginnende artiesten, maar liefst 32 cabaretiers passeren in 2021-2022 de revue.

In ‘Zo Goed Als Nieuw’ geeft Roué Verveer op originele en grappige wijze een eigen kijk op de wereld. Richard Groenendijk is na een sabbatical van een jaar nu vol inspiratie terug in het theater met zijn gloednieuwe show: ‘Voor iedereen beter’. Het Vlaamse cabaretduo Kommil Foo heeft ook komend seizoen niet veel nodig om hun publiek een memorabele avond te bezorgen bij hun voorstelling ‘Oogst’: een piano, een gitaar, een viool en hun twee karakterstemmen zijn genoeg. Rob Scheepers speelde meerdere jaren zijn nieuwjaarsshow in een uitverkocht Parktheater in Eindhoven, uit de publieksreacties kwam een gemiddelde van 5-sterren! Nu is het tijd voor zijn nieuwste theatershow ‘Gulzig’.

Welke cabaretier wil jij komend theaterseizoen graag zien? Bekijk het hele programma van De Hofnar op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is elke werkdag tussen 13.00 uur en 17.00 uur geopend voor vragen. Bel naar (040) 2074010 of stuur je mail naar kaartverkoop@hofnar.nl