Neos 2.0

HAMONT-ACHEL – De coronapandemie zorgde ervoor dat het verenigingsleven het afgelopen jaar bijna volledig stil lag buiten enkele wandelingen die coronaproof gedaan konden worden. Gelukkig hebben we de weg naar de “Vrijheid” ingeslagen enerzijds doordat de bevolking zich goed aan de opgelegde maatregelen gehouden heeft en anderzijds door de vaccinatie. De Neos- leden zijn bijna allemaal dubbel gevaccineerd vandaar dat de draad stilaan weer kunnen opgepakt kan worden. NEOS Hamont-Achel wil aan de vereniging een nieuwe start geven en daarom geven zij op 6 juli een info-namiddag in het Michielshof. Dan wordt de vereniging omgedoopt tot: NEOS 2.0. Op deze namiddag wordt middels een PowerPoint presentatie aan een breed publiek duidelijk gemaakt  waarvoor Neos staat. Deze infonamiddag staat open voor alle geïnteresseerden en is volledig gratis en zonder verplichtingen. De organisatie zorgt voor een hapje en een drankje. Natuurlijk coronaproof aangeboden allemaal.

Praktisch: De middag is op 6 juli 2021 in het Michielshof aan het Michielsplein 3 te Achel. Het programma is als volgt: 

14.00 uur: Opening en verwelkoming

14.30 uur: Presentatie

15.15 uur: Toespraak door onze Burgemeester Rik Rijcken

16.30 uur: Afsluiting van de namiddag.