Nieuw seizoen Bridge Club Cranendonck 

CRANENDONCK – Nu corona op zijn retour is kan Bridge Club Cranendonck eind augustus weer starten met een nieuw seizoen. En nieuwe leden zijn daarbij van harte welkom. Bridge Club Cranendonck speelt in De Smeltkroes in Maarheeze op woensdagmiddag van 13.30 uur tot ongeveer 17.00 uur. Bij voldoende belangstelling wordt er gespeeld in 2 lijnen, A en B.

Speelt u bridge maar nog niet in clubverband? Bent u op zoek naar nieuwe contacten? Of wilt u gewoon een extra middag bridgen? Allemaal goede redenen om eens na te denken over bridgen bij Bridge Club Cranendonck in Maarheeze.

Wij bieden:

  • Bridgen in competitieverband, maar in een gezellige, gemoedelijke sfeer.
  • Speciale middagen zoals Paasdrive, Kerstdrive en enkele middagen vrij bridge
  • Ons seizoen loopt van eind augustus 2021 tot eind mei 2022
  • Wanneer u zich als nieuw lid aanmeldt voor het nieuwe seizoen, krijgt u de mogelijkheid om eerst 4 middagen “op proef” te spelen, voor u zich definitief als lid aanmeldt.
  • U betaalt dan voor het resterende deel van het seizoen een gereduceerde lidmaatschapsprijs.
  • U kunt zich aanmelden, graag vóór 12 augustus bij onze secretaris, Mevrouw Hanneke Hompes, email: j.hompes@kpnmail.nl of onze voorzitter, Michel Naninck, via tel 0031 495-843562 of 0031 651243161 (e-mail: mnaninck@gmail.com)

Wilt u eerst meer informatie neem dan ook rustig met een van beiden contact op.