Nieuws Pastorale Eenheid St.-Jozef

HAMONT-ACHEL – Er zijn enkele veranderingen in het pastoresteam van de Pastorale Eenheid St.-Jozef Hamont-Achel. Parochie-assistent Liliane Joosten gaat na de zomer met pensioen. En tijdens de ochtendviering van 23 juni namen een 70-tal mensen afscheid van pastoor Johan Lamers, die omwille van gezondheidsredenen zijn taak als pastoor in de Pastorale Eenheid St.-Jozef Hamont-Achel teruggaf aan de bisschop.Pastoor Johan was pastoor bij ons sinds 2015. In zijn dankwoord, gericht op de mensen met wie hij samenwerkte en aan zijn familie, drukte pastoor Johan zijn hoop uit om, als het beter met hem gaat, naar Lourdes te kunnen gaan, uit dankbaarheid. Daarnaast was er nog het nieuws dat pastoor Thieu naar Beringen verhuist. Bij de hertekening van de dekenaten kreeg Thieu al het signaal dat hij, na negen jaar werken te zijn geweest in Hamont-Achel, nog ergens anders aan de slag zou gaan. Ondertussen werd duidelijk dat Beringen wordt. Zo wordt Pastoor Thieu ook opnieuw deken Thieu. Hamont-Achel krijgt in opvolging van pastoor Thieu als voorganger Innocent Ouedraogo, die nu nog pastoor is van Neerpelt. Pastoor Innocent werd geboren in Bobo Dialousso – Burkina Faso en is 45 jaar.