Werk aan je fysieke en mentale gezondheid bij NM Massage 

HAMONT – Natacha Maas ontdekte enkele jaren geleden zelf de kracht van massages en sindsdien heeft ze zich gespecialiseerd in het geven van verschillende behandelingen. Als gediplomeerd masseuse ontvangt Natacha klanten in de praktijk, maar ook massages aan huis zijn mogelijk. “Het is mooi om te zien hoe mensen, zowel mentaal als fysiek, echt baat hebben bij deze behandelingen,” aldus Natasha. “Behalve ontspanningsmassages bied ik nog tal van andere behandelingen aan. Zo ook massages met kruidenstempels, voor zowel volwassenen als kinderen.” 

Het is ondertussen al ruim drie jaar geleden dat Natacha in contact kwam met de helende werking van massages. “Nadat ik zelf de positieve invloed had ervaren op mijn mentale en fysieke toestand, heb ik mijn carrière een compleet nieuwe wending gegeven,” aldus Natasha. “Door middel van opleidingen, cursussen, workshops,… heb ik me omgeschoold tot gediplomeerd masseur. Het is mooi om te zien hoe ik mensen dankzij deze behandelingen echt kan helpen.” 

Bij NM Massage kan iedereen terecht voor een heerlijke, ontspannende massage. Rust, het wegnemen van spanningen, het leegmaken van het hoofd, …. staat hier centraal. Daarnaast worden er ook diepgaandere behandelingen aanboden. “Zo is er de behandeling met lichaams- en oorkaarsen. Hiermee worden klachten zoals migraine, hooikoorts, maar ook aambeien en menstruatieklachten aangepakt.” Het aanbod van NM Massages is echter nog uitgebreider. “Klopt,” vertelt Natacha verder, “want er kan ook genoten worden van een stevige massage, die zich richt op het losmaken van de spieren en het verwijderen van blokkades. Of een Meridiaanmassage, die zorgt voor meer balans en energie in het lichaam.” 

Iedere massage heeft een ander effect op het mentale en/of fysieke welzijn. “Op mentaal gebied kan een massage helpen bij het plaatsen van bepaalde emoties en soms is het zelfs al prettig om de emoties gewoon los te kunnen laten. Als we kijken naar de fysieke voordelen denk ik voornamelijk aan het ontstekingsremmend aspect. Ontstekingen in het lichaam ten gevolge van bijvoorbeeld reuma of fibromyalgie worden verlicht.” 

Een andere populaire behandeling, die zijn positieve resultaten al heeft bewezen, is de massage met kruidenstempels. “Door gebruik te maken van deze stempels (katoenen buideltjes gevuld met diverse kruiden) wordt er gezorgd voor een diepe ontspanning van de spieren, stimuleert het een goede doorbloeding van de huid en heft het blokkades in het lichaam op.” Natacha vervolgt: “Deze behandeling is ook heel prettig voor kinderen. Het helpt ze te ontspannen en meer rust te krijgen. Uiteraard wordt er gekeken naar de specifieke behoefte van het kind. In veel gevallen kunnen we zaken zoals onrust en onzekerheid aanpakken door middel van deze behandeling. Samen gaan we terug naar de basis. Veel kinderen, en hun ouders, hebben al aangegeven dat ze dankzij deze behandeling rustiger in het leven staan. Wat zowel voor kind als voor de ouders prettig is.”

Natacha draagt een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel. “Ik neem voor iedere klant ruim de tijd. Nieuwe klanten worden op het gemak gesteld tijdens een gemoedelijk kennismakingsgesprek. Rust en persoonlijke aandacht zijn onmisbaar in deze branche. Samen met de klant bespreken we de klachten en zo komen we samen tot de best passende behandeling. Dit kunnen ook combinaties zijn van verschillende massages.” 

Behalve in de praktijk is het voor Natacha geen enkel probleem om massages aan huis te geven. “Ik heb alles voorhanden om dezelfde ervaring bij u thuis te creëren, zoals een massagetafel en achtergrondmuziek. Het voordeel hiervan is dat mensen na de behandeling meteen in de eigen omgeving verder kunnen relaxen,” aldus Natacha. 

Maak kennis met de helende werking van de behandelingen bij NM Massage. Kijk op de Facebookpagina ‘Nm.massagepraktijk’ en ontdek het volledige aanbod. Wil je graag een afspraak boeken met Natacha, dan kan dit via tel. 0032 492 407009 of via [email protected]