BS De Geluksvogel op kamp! 

HAMONT – Om het schooljaar af te sluiten werden er voor de kinderen van de kleuter- en lagere school De Geluksvogel in Hamont tal van leuke activiteiten georganiseerd. Vanaf donderdag 24 juni, na het maken van de laatste toetsen, werden de schoolboeken ingeruild voor spelletjes, springkastelen, treinritjes door Hamont, kienen,… Kortom: de vakantie werd goed ingezet door de Geluksvogels! 

Dit schooljaar was anders dan anders. Jammer genoeg konden schoolreisjes niet doorgaan en ook andere activiteiten doorheen het jaar kenden geen doorgang omwille van de gekende reden. Maar de directie en het schoolteam van BS De Geluksvogel zette alles op alles om het schooljaar toch in schoonheid te eindigen. De hoofden werden bij elkaar gestoken en er werd een heuse kampweek op poten gezet, gevuld met leuke activiteiten voor alle kinderen. Zowel de kleuters als de leerlingen van de lagere school genoten met volle teugen van de verschillende activiteiten. Op dinsdag 29 juni werd de kamp-week afgesloten met lekkere frietjes op school. Nu is het tijd om te genieten van een welverdiende vakantie. 

Op zondag 29 augustus tussen 13.00 uur en 16.00 uur organiseert BS De Geluksvogel een gezellige open deur dag. Iedereen is dan welkom om vrijblijvend kennis te maken met de school en het team. De klasjes kunnen bezocht worden en er zullen enkele educatieve nieuwigheden gepresenteerd worden. De Geluksvogel hanteert een duidelijk visie: er wordt ingezet op gezondheid, in alle aspecten. Binnen de schoolvisie worden 12 focuspunten gelegd, die allemaal gericht zijn op de fysieke en mentale gezondheid van zowel de leerlingen als de leerkrachten. Meer weten? Kom dan zeker langs op de open deur dag of maak een afspraak via tel. 0032 11 44 53 34 Mailen kan naar directie@degeluksvogel.school Inschrijven is mogelijk tijdens de open deur dag maar ook al vanaf 16 augustus tot en met 31 augustus tussen 9.00 uur en 15.00 uur. Op de homepage www.degeluksvogel.school is tevens een interessant filmpje te vinden waar meer informatie te vinden is over de school en de visie. Basisschool De Geluksvogel is gelegen aan Koleneind 1 in Hamont.