Neerpeltse Tennisclub organiseert Goldcup 2021

PELT – Vanaf maandag 2 augustus tot en met zaterdag 7 augustus organiseert de Neerpeltse Tennisclub de Goldcup: een seniorentornooi voor dames en heren 50+. Dit tornooi wordt coronaproof georganiseerd. Dit dubbeltornooi voor senioren vindt overdag plaats van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Er kan ingeschreven worden voor: Heren dubbel – Dames dubbel – Gemengd dubbel

Per categorie worden 3 niveaus voorzien: 1= hoogste niveau / 2= midden niveau / 3= laagste niveau De indeling in niveaus gebeurt door de wedstrijdleiding volgens “reële speelsterkte”. Het inschrijvingsgeld bedraagt €12 voor één categorie en €20 voor twee categorieën. De wedstrijden worden gespeeld volgens de algemene bepalingen van Tennis Vlaanderen. Het tornooi is recreatief waardoor de uitslagen niet meetellen als officiële wedstrijden. We spelen eerst in poules en daarna in tabellen/afvalschema.

Per poule gaan de eerste twee door naar de volgende ronde = tabel of afvalschema.

Elke wedstrijd wordt gespeeld om 2 gewonnen sets / eventueel 3de set = super tiebreak tot 10. De organisatie voorziet elke dag een lekker hapje en op de finaledag trachten ze ondanks corona toch iets speciaals te organiseren! 

Inschrijven kan tot zondag 21 juli 2021. U kan een inschrijvingskaart invullen in het cafetaria van het clubhuis of bij de leden van de Goldcup organisatie. Of u kan een telefoontje doen naar de wedstrijdleiding via tel. 0032 468116422. Maar u kan ook online inschrijven via de website van “Toernooi.nl” (bij zoeken : GOLDCUP intypen). Als je nieuw bent op deze website moet er eerst een account aangemaakt worden. Uw partner moet zich ook inschrijven. Nog een mogelijkheid is een e-mail sturen naar de wedstrijdleiding met de vermelding van volgende gegevens: Gekozen categorie (HD – DD – GD) / de naam en geboortedatum van jezelf en van je partner / de halve dag dat je eventueel verhinderd bent / op vrijdag en zaterdag moet iedereen kunnen spelen. Indien u inschrijft in 2 reeksen moet u elke dag kunnen spelen. Gelieve ook klassement, woonplaats en telefoonnummer te vermelden.

Het tornooi gaat door in Sportpark De Roosen, Sportpark 1 (De Roosen 432) in Pelt. Meer info via tel. 0032 11 66 66 20.