Rikken en vrij kaarten

BUDEL – Bij de Senioren Budel hebben ze de kaart-draad ook weer opgepakt. In tegenstelling tot eerdere berichten zijn de uiteindelijke regels wat betreft het rikken en vrij kaarten als volgt: Op de 1e dinsdag van de maanden september t/m mei wordt het riktoernooi gespeeld. Op de 3e dinsdag van de maanden september t/m mei is het vrij rikken (met wedstrijdelement). Bij voldoende belangstelling spelen ze op de 1e en 3e dinsdag in de maanden juni, juli en augustus vrij rikken (met wedstrijdelement). Op elke donderdagmiddag het hele jaar door liggen in de foyer van De Borgh speelkaarten klaar om te rikken, jokeren, klaverjassen, pesten of welk ander kaartspel dan ook. Alle middagen, zowel de dinsdag- als de donderdagmiddagen beginnen om 13.30 uur. Voorlopig is het nog steeds nodig om mondkapjes te dragen (behalve wanneer u zit), handen te ontsmetten, 1,5 meter afstand te houden, maximaal 4 personen aan tafel én u vooraf aan te melden en wel voor:

Rikken op dinsdag bij Nelly van Bree tel. 0495 492403 of Sjaan Kursten tel. 0495 492798

Kaarten op donderdag bij Brigit Roozen tel. 0495 492519.

Mocht u zich hebben aangemeld maar toch, om wat voor reden dan ook, van gedachten willen veranderen, geef dit dan s.v.p. door. Senioren Budel heeft rekening te houden met zaalgrootte, plaatsen van meubilair, groepsgrootte etc. Uw lege plaats kan door een ander worden ingevuld. Een telefoontje is een kleine moeite. Tot ziens in De Borgh en heel veel kaartplezier!