Voorlezen in bibliotheek Budel

BUDEL – Het voorlezen in de bibliotheek gaat weer door! Op woensdag 14 juli tussen 15.00 en 15.30 uur wordt voorgelezen uit een leuk boek! Kom gezellig met je papa, mama, of opa, oma. Het voorlezen in Bibliotheek Budel is bedoeld voor kinderen van 4 tot 6 jaar die op een speelse manier beter willen leren luisteren, praten en communiceren. Ook kinderen met een niet-Nederlandse achtergrond en kinderen met een beperkte Nederlandse woordenschat die extra ondersteuning nodig hebben, zijn van harte welkom. Jongere broertjes of zusjes mogen ook meedoen maar dan graag onder begeleiding van een ouder. De voorlezer en/of medewerker van de bibliotheek gaat interactief voorlezen aan kinderen met behulp van o.a. digitale prentenboeken. Kom je ook? De toegang is geheel gratis.