De barbecue gaat weer aan bij Seniorenvereniging Maarheeze!

MAARHEEZE – Op zondagmiddag 11 juli gaat Seniorenvereniging een heerlijke barbecue organiseren voor haar leden. Deze vindt plaats op het terras van Onze School. De senioren zijn heel blij dat dit weer mogelijk is. Ze hopen de barbecueliefhebbers onder de leden een plezier te doen. Er wordt om 16.00 uur begonnen. Het wordt een gezellige en zeker ook smakelijke bijeenkomst. Aanmelden voor deze activiteit is noodzakelijk omdat er maximaal 40 personen kunnen deelnemen. Dit kan bij de balie in Ons Kwartier of telefonisch 0031 495 623589. Uiterlijk tot woensdag 7 juli. Mochten er meer dan 40 mensen belangstelling hebben, dan is er de mogelijkheid om eventueel op een andere zondag een tweede barbecue te organiseren. Lijkt het u wat om met elkaar rond de barbecue te genieten van de lekkere hapjes, het zomerweer en de gezelligheid? Meld u dan snel aan, want vol is vol. 

U bent van harte welkom!