Walk&Talk: Ontdek de drijfveren onder je gedrag

WEERT – Wat is jouw drijfveer in de zoektocht naar een nieuwe baan? Dit ontdek je tijdens de gratis Walk&Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden bij Bibliocenter op 19 juli van 9.30 tot 11.30 uur. 

Nicole Braakman en Annemieke Scharloo nemen je mee in de wereld van de drijfveren. Ze zijn gecertificeerd drijfverencoaches en gaan op zoek naar het waaróm van het gedrag. Zij vertellen welke drijfveren er zijn en welke invloed die hebben op je gedrag. Je gedrag is onbewust, maar wat je doet, doe je niet zonder reden en het is interessant om daar iets meer over te weten te komen. 

Wat is een Walk&Talk?

Walk&Talk is dé netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden en heeft elke keer een ander thema. Je krijgt nieuwe ideeën en het geeft je energie. Je krijgt support en je wordt aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen in je zoektocht naar (ander) werk.

De Walk&Talk vindt elke derde maandag van de maand plaats bij Bibliocenter, Wilhelminasingel 250 te Weert. Deelname is gratis en kan alleen na aanmelding via www.bibliocenter.nl/walk-talk-agenda

Spreekuur loopbaanbegeleiding

Ook is er maandelijks een spreekuur loopbaanbegeleiding bij Bibliocenter Weert. Zoek je een baan of wil je van loopbaan veranderen? Misschien benut je je talenten niet optimaal of is de flow uit je werkleven en is het tijd voor verandering? Wil je hulp bij het schrijven van een onderscheidende sollicitatiebrief of bij de voorbereiding op een sollicitatiegesprek? Tijdens dit gratis spreekuur is Myra Fens als coach aanwezig voor advies. Het komende spreekuur vindt plaats op 23 juli van 11.00 tot 12.00 uur. Reserveren is mogelijk via:www.bibliocenter.nl/spreekuur-loopbaanbegeleiding