La Cubanita komt naar Weert!

WEERT – Tapasrestaurant La Cubanita opent medio juli haar 55ste vestiging! Ditmaal in Weert. Voor de twee gepassioneerde franchisenemers René Puts en Ralf Jansen is dit de tweede zaak binnen de Hogenelst Horeca Groep.  In 2019 startten René en Ralf met Proeflokaal Bregje aan de Oelemarkt 11, in het pand van de voormalige discotheek ‘Carte Blanche’. Aan de achterzijde van dit pand, aan de Hegstraat 36, ligt de lang gekoesterde wens van beide heren om hier een La Cubanita in te vestigen.

Corona liet Weert wachten

Een wens die eigenlijk al 2020 gerealiseerd had moeten worden, werd helaas uitgesteld door Corona. Nu alle vooruitzichten eindelijk weer positief zijn, zullen per medio juli onze deuren officieel openen. En hoe! Deze 55ste vestiging wordt in een geheel nieuw jasje gestoken. De tapas en cocktails blijven natuurlijk als vanouds!

La Cubanita, wie kent het niet!

La Cubanita is door het hele land te vinden in bijna alle grote steden. Hoog tijd dat deze Cubaanse tapasketen nu ook naar Weert komt! Bij La Cubanita kun je onbeperkt genieten van 55 verschillende tapasgerechtjes die je met jouw favoriete gezelschap kunt delen, onder het genot van een heerlijke cocktail en zwoele salsamuziek. Van zondag t/m donderdag eet je onbeperkt tapas voor €19,50 en op vrijdag en zaterdag voor maar €23,50. Wanneer je de website en social media van La Cubanita in de gaten houdt zul je ook regelmatig leuke acties voorbij zien komen, met bijvoorbeeld een film of een dagje wellness.

Join the team!

Ben jij 15 jaar of ouder en wil jij ons helpen om onze vele toekomstige gasten te laten genieten van onbeperkt tapas en de lekkerste cocktails? Stuur een sollicitatie naar [email protected] met je CV en motivatie en wie weet begroeten wij jou binnenkort als nieuwe collega! Ervaring in de horeca is niet nodig! Wij leren je graag de kneepjes van het vak. Wil je weten waar de andere vestigingen van La Cubanita te vinden zijn? Ga dan naar www.la cubanita.nl.