Nacht van Noord-Limburg

PELT – Op zaterdag 3 juli 2021 organiseerde RT Moustache de tweede editie van de Nacht van Noord-Limburg. De tweede editie van de Nacht van Noord-Limburg kreeg andere winnaars dan in 2020 maar dit zijn geenszins onbekenden. Waelbers-Vastmans deden één plaats beter dan vorig jaar en wonnen in Recrea. De winnaar van de laatste Moustache Classic – Leo & Inge Rackham – waren primus in Expert. In Touring was er een jamais vu met een top 3 met identiek aantal strafpunten. De Nacht van Noord-Limburg is een VAS-rittensportwedstrijd / kaartleesrit doorheen Noord-Limburg. Zowel de start als de finish was aan de Rallylaan in Pelt. 

Dankzij de samenwerking met de gemeente Pelt en de provincie Limburg werden de deelnemers in groepen volgens een tijdslot uitgenodigd via sportpark Dommelhof. Naast het klankenbos was er eerst de technische keuring. Vervolgens was het open air documentencontrole  nabij de gezellige bar op het terras van de Scoutsrally.  71 teams meldden zich uiteindelijk aan voor de start van de 2de Nacht van Noord-Limburg.

Meer info over de Nacht van Pelt staat op: https://sites.google.com/view/nachtvannoordlimburg