Op zoek naar de krachtpatsers van het bos

HEEZE-LEENDE – Ga je mee op mierensafari met het Jeugd IVN van Heeze-Leende? Onder leiding van een gids en een begeleider gaan we in groepjes op zoek naar mieren in het Leenderbos.  We gaan kijken hoe ze wonen, wat ze allemaal doen. Zijn het echt van die krachtpatsers? Vind je dat leuk en ben je tussen 6 en 12 jaar oud, kom dan op zondag 18 juli a.s. naar de mierensafari. Wij nemen je mee naar de wereld van de mieren. Misschien kan je van tevoren nog iets spannends over mieren vinden op internet.

De activiteit duurt van 10.00 tot 12.00 uur. We verzamelen om 10.00 uur bij de ingang van het Leenderbos bij de Molenberg, tegenover de parkeerplaats van de Jagershorst. Ben je al lid van het Jeugd IVN en wil je meedoen, meld je dan aan via het aanmeldformulier op onze website https://www.ivn.nl/afdeling/heeze-leende (graag aanmeldformulier invullen). Ben je nog geen lid en wil je vrijblijvend kennis maken met het Jeugd IVN, ook dan kan je je van tevoren aanmelden via dezelfde website. Alle activiteiten van het Jeugd IVN zijn dit jaar gratis. Vanaf volgend jaar kun je alleen meedoen als je lid bent. Wil je meer informatie, dan kan je een mailtje sturen naar jeugd-ivn@ivnheezeleende.nl.