Extra OLAT wandeltocht vanuit Casteren op zondag 11 juli

REGIO – In verband met corona heeft OLAT noodgedwongen vele wandeltochten moeten annuleren. Nu wil OLAT op zondag 11 juli daarom een extra wandeltocht organiseren.  Start en finish zijn bij Zaal kruidenlucht in Casteren (Gemeente Bladel). Misschien heb je tijdens corona ontdekt dat wandelen ook voor jou een mooie sportieve tijdsbesteding is. Met deze wandeltocht zul je ontdekken dat een georganiseerde wandeltocht het wandelen nog leuker kan maken. Je hebt deze zondag de keuze uit 10-15-20-30 en 40 km wandelplezier. Je kunt starten vanaf 08:00 uur. De eindtijd van de start is afhankelijk van de te kiezen afstand. Iedereen wordt geacht om 17.00 uur weer terug te zijn. 

De wandelroute wordt helemaal uitgepijld en onderweg zijn er wagen- en caférusten. De verzorging (koffie, thee, soep e.d. ) is op de wagenrusten bij het inschrijfgeld inbegrepen. De route doet diverse mooie natuurgebieden aan rond Casteren, zoals Groote en Kleine Beerze, Goorven, Flaes, Landschotse Heide. Voor meer info: www.olat.nl/actuele-inschrijvingen