Pro6 zwerfvuilprikactie zaterdag 10 juli Budel-Schoot

BUDEL-SCHOOT – De laatste keer hebben de vrijwilligers van Pro6 in Soerendonk zwerfvuil geprikt. Toen helaas met een klein groepje, vanwege allerlei andere verplichtingen van de vaste kern. Er zijn toen in totaal toch 8 volle zakken zwerfvuil opgehaald. Het lijkt weinig, maar de meneer links achter op de foto prikt wekelijks gedurende zijn wandelingen zwerfvuil, waardoor er toch meer troep te vinden is, dan zo op het oog lijkt. Dus hierbij opnieuw aan iedereen de oproep eigen rommel mee naar huis te nemen of in een vuilnisbak te deponeren. Iedereen vaart wel bij een schone leefomgeving.

Zaterdag 10 juli gaan ze zwerfvuil prikken in Budel-Schoot. Er wordt om 11.00 uur begonnen op de parkeerplaats bij het bankje op het Stationsplein tegenover de voorkant van de PLUS supermarkt. Men gaat in tweetallen en op 1.5 meter afstand van elkaar zwerfvuil prikken. Om 12.30 uur komt iedereen weer bij elkaar bij het startpunt. Dan wordt ook al het gevonden zwerfvuil verzameld en vervolgens afgevoerd. Hebt u ook zin om mee te doen? U bent van harte welkom! Als u uw eigen fluorescerende hesje meebrengt, dan zorgt Pro6 voor de overige spullen: grijpers, afvalzakken, handschoenen etc. U kunt zich van tevoren aanmelden via info@pro6cranendonck.nl Dat is echter niet verplicht! Ze hopen u zaterdag te zien. Alvast bedankt! Namens fractie Pro6.