De NightCats BigBand uit Eersel heeft vacatures!

EERSEL – De NightCats BigBand uit Eersel is op zoek naar een gitarist en tenor saxofonist die interesse hebben om in een big band onvervalste jazz, swing, ballads en soul te spelen. Als je altijd al in een bigband hebt willen spelen dan is dit je kans!

De NightCats is een gezellige club die niet alleen de oude bekende bigband standards van de jaren ’40 spelen, maar ook moderne stukken. Het repertoire omvat een veelzijdigheid aan stijlen: swing, latin, pop en funk. De bigband staat onder leiding van Patrick Schmidt en repeteert wekelijks op de woensdagavond in de Muzenval, Dijk 7 te Eersel. 

Heb je zin om een keer te komen luisteren of om een keer mee te spelen? Neem dan onmiddellijk contact op met Mario van Leeuwen, 0031 6 511 86 294

Of stuur een email berichtje naar bestuur@nightcats.nl.

Of kijk op www.nightcats.nl