Huwelijk Gwen en Enyo 

PELT – Nadat corona vorig jaar roet in het eten gooide, trokken Gwen Snokx en Enyo Bloemen op zaterdag 3 juli naar het gemeentehuis van Pelt waar ze in het echt werden verbonden. Gwen en Enyo leerden elkaar kennen in december 2008 maar de vonk sloeg pas echt over in 2010 toen ze elkaar troffen in een café. Gwen is verpleegkundige in WZC Sint-Jozef in Neerpelt en Enyo is werkzaam als magazijnier bij VL Wood. Daarnaast is hij vrijwilliger bij de brandweer in opleiding. Gwen is afkomstig van Lindelhoeven, Enyo van Damsheide. Nu wonen ze samen met hun zoontje Ivano (1 jaar) op Boseind. Het koppel draagt het motto ‘whatever it takes, we will stand together’ hoog in het vaandel. “In het begin van onze relatie hebben we dit tegen elkaar gezegd en dat motto is doorheen de jaren alleen maar sterker geworden,” aldus Gwen en Enyo. 

Foto Albert Loos