AHA! Zomer(t)

HAMONT-ACHEL – UiTpunt Hamont-Achel zorgt deze zomervakantie voor de nodige portie cultuur met de aha! zomerpop-up. Dit jaar kan je opnieuw genieten van enkele openluchtfilms, humor en muziek. Op verschillende locaties in Hamont-Achel zal het bruisen van energie.  Voor de openluchtfilms heeft het UiTpunt gekozen voor een gezellige, warme, bosrijke omgeving. 

De tickets voor deze filmvoorstellingen zijn gratis. In het kader van corona dien je je toegang wel op voorhand te reserveren. Jouw tickets boek je via www.hamont-achel.be/aha. Vergeet ook zeker niet een stoeltje of dekentje mee te brengen naar de voorstelling.

Aha! zomeravonden

Vanaf 29 augustus strijkt aha! met een aantal aha! zomeravonden neer in de kloostertuin. Een aantal uitgestelde voorstellingen van het vorige seizoen worden gebundeld. Op 29 augustus geven Pieter en Tine Embrechts het startschot waarna Frank Vander Linden op 10 september de reeks afsluit. Meer informatie over het volledige programma vind je op www.hamont-achel.be/aha.  

Aha! programma:

  • 14.08.2021: Openluchtfilm Rocks op kampeerterrein ‘t Mulke
  • 29.08.2021: Pieter en Tine Embrechts in de kloostertuin
  • 03.09.2021: Begijn Le Bleu in de kloostertuin
  • 04.09.2021: New Fools in de kloostertuin
  • 08.09.2021: Comedy Parade in de kloostertuin
  • 10.09.2021: Frank Vander Linden en Jasper Erkens in de kloostertuin
  • 17.09.2021: Openluchtfilm The Singing Club op Achelse Kluis