De Budelse Kleermaker en Stomerij 

BUDEL – De Budelse Kleermaker, aan de Willem de Zwijgerstraat, is het adres voor herstellingen aan kleding, maatwerk, gordijnen, en ook het stomen van kleding of gordijnen kan er gebeuren. Eigenaar Orhan Aydin is een vakman en kent zijn weg in de wereld van scharen, knopen, stoffen en fournituren allerhande. Of het nu gaat over het aanpassen van uw kleding of ander textiel, het laten maken of aanpassen van gordijnen in alle vormen en maten: bij De Budelse Kleermaker kan u terecht. Er wordt correct werk geleverd, aan een correct tarief en vooral met de nodige professionaliteit. Dankzij de jarenlange ervaring van deze kleermaker weet u dat u textiel hier in veilige handen is. Behalve een naaiatelier biedt deze zaak ook de mogelijkheid om uw kleren of gordijnen te laten stomen. Iedere maand stunt De Budelse Kleermaker met een interessante actie. Nog tot eind juli krijgen alle klanten 10% korting op het stomen van dekbedden. De Budelse Kleermaker is gelegen aan de Willem de Zwijgerstraat 7 in het hartje van Budel. De zaak is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. U kan ook altijd bellen naar tel. 0031 495 491 493 voor meer informatie. 

Foto NDB Creative Studio