De nieuwste films in de zomervakantie 

VALKENSWAARD – Deze zomer blijft Theater De Hofnar open en kun je lekker naar de film. Vanaf maandag 26 juli worden weer wekelijks de nieuwste films vertoond. Eind augustus is er zelfs een “Filmweek” waarin De Hofnar van maandag t/m zondag 3 tot 4 topfilms per dag gaat draaien!

Er is een divers filmaanbod. Van inspirerende documentaires zoals de muzikale documentaire over Tina Turner als Nederlandse komedies zoals ‘De Luizenmoeder’. Eind augustus vertonen we André Rieu’s Zomerconcert 2021: Together Again. Deze film is landelijk slechts 2 dagen te zien, waaronder bij De Hofnar. Wegens succes draaien we de oorlogsfilm ‘De Slag om de Schelde’ ook nog 2 keer extra. 

Voor de allerkleinsten speelt De Hofnar tijdens de Filmweek, van 23 t/m 29 augustus, ‘Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest’. Voor kinderen vanaf 6 jaar de animatiefilm ‘De Flummels’ en liefhebbers van avontuur kunnen genieten van ‘De Nog Grotere Slijmfilm’. 

Voor het volledige filmprogramma kun je 24/7 terecht op www.hofnar.nl. Eind deze week ligt de nieuwe filmagenda in De Hofnar, dus ben je in de buurt, neem er dan gerust eentje mee! Voor vragen kun je tot en met 23 juli terecht bij de kaartverkoopbalie op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur (0031 40 2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl. Vanaf 24 juli t/m 29 augustus is de kaartverkoopbalie gesloten.