Expositie “Buurman en Buurman”

BUDEL – De expositie Buurman en Buurman van afgelopen zaterdag en zondag is bijzonder succesvol verlopen. De exposanten hebben zich mogen verheugen in veel geïnteresseerde belangstelling. Ze willen dan ook via HAC Weekblad alle bezoekers van harte bedanken; “wij hebben ervan genoten en jullie hopelijk evenzeer. Het weer was prima tot een paar uur voor sluitingstijd; toen is alles letterlijk in het water gevallen,” aldus Erik van de Moosdijk en Rein de Werdt.

Tenslotte delen de kunstenaars nog de uitslag van de gratis tombola: het duifje in multiplex hout is gewonnen door Gonny Ter Burg uit Helmond. Zij heeft het juiste gewicht van 278 gram op 2 gram nauwkeurig weten te raden. Het stenen tastobject woog 3082 gram. Met een geschat gewicht van 3123 gram zat Annie Neijssen daar het dichtste bij. Beide winnaars van harte proficiat; ze zijn al telefonisch op de hoogte gesteld.