Inschrijven voor activiteiten KVW Budel!

BUDEL – Het is KVW Budel weer gelukt om een spetterend programma te bedenken voor de basisschoolkinderen van Budel, Gastel, Schoot en Dorplein! Dit jaar voor de 60e keer! Deze activiteiten organiseert KVW dit jaar in de 3e, 4e en 5e week van de zomervakantie! Dit is voor alle kinderen van de groepen 3 t/m 8.

Het programma is als volgt:

11-12-13 augustus: Kamp KVW TV (bij de blokhut op de Berg in Budel).

16 augustus: Misdaad Dag

18 augustus: Olympic summer

20 augustus: Speeltuin Steinerbos

22 augustus: Spektakeldag

24 t/m 27 augustus: 50ste Avondwandelvierdaagse

Het programmaboekje kun je nu vinden op onze website! www.kvwbudel.nl. In dat programmaboekje lees je meer over de activiteiten en daar kun je je ook inschrijven!

Je kunt je inschrijven t/m vrijdag 16 juli. KVW Budel is ook op zoek naar vrijwillige leiding voor de Misdaad Dag, de Spektakeldag en de Wandelvierdaagse. Ook die inschrijving verloopt via de website. De organisatie hoopt dat er veel inschrijvingen komen, zodat ze samen een toffe zomer kunnen beleven!