Podium voor cabarettalent 

BUDEL – Alle mogelijkheden zijn voorhanden om in Budel een mooie show op de planken te brengen. De inrichting van de cultuurzaal van het MFC De Borgh is van alle faciliteiten voorzien. Met de Buulse Zittingen is c.v Buulder Buk jaarlijks een van de vaste gebruikers. En voor het volgende carnavalsseizoen is de commissie zittingen al weer druk bezig met de voorbereidingen. En zij niet alleen! Ook alle artiesten en deelnemers zijn al aan hun voorbereidingen begonnen. De Bloasbuk en Knoterbèhren willen graag laten horen hoe zij muzikaal een bijdrage leveren. Bij de dansgroepen worden de dansen en natuurlijk bijbehorende visuals bedacht die de show compleet moeten maken. Menig tonprater, niet enkel in Buul, zit te broeden op een typetje en pakkende humoristische tekst. En dan natuurlijk het cabaret. Een onmisbaar onderdeel op de Buulse Zittingen. Een lange reeks aan namen van Buulse cabaretgroepen sierde ooit de posters van de Buulse Zittingen. Tot op de dag van vandaag kennen velen deze namen nog en soms zelfs de creaties die zij op de Buulse planken brachten. Van Farce Malheure, Sextet van Kluus, Rammel maar Raak band en Wa-Zot tot Versleten Werk, De Kernalli’s, Buulse Blérköp, Pluche Toelie en Zoer en Brus. En daarmee zijn we zeker nog niet compleet. Het podium van de Buulse Zittingen staat ook open voor nieuw talent! Vers artiestenbloed mag er alle ruimte krijgen om het creatieve talent te tonen. Heb je er wel eens aan gedacht? Heb je twijfels of het podium ook iets voor jou en je beste vriend of vriendin is? Dan heb je de kans om dit eens te onderzoeken. Neem gerust contact op met de leden van de commissie. Zij helpen je graag op weg om eventueel gesteund met anderen jou of jullie debuut te maken. Stuur een mailtje naar zittingen@buulderbuk.nl of bel met de voorzitter van de commissie Bart van Steenbergen 06 51014348. Je kunt ook eens kijken op www.buulderbuk.nl

Bart Lijten Buulse Zittingen 2020 Buulse Blerköp.