Wim Lammers wint HAC EK Pool

Het EK-voetbal zit er op. Italië versloeg in de finale Engeland (na penalty’s). Daarmee is ook een einde gekomen aan de HAC EK Pool en kunnen we de eindstand opmaken. Wim Lammers uit Budel is de beste voorspeller. Hij voorzag ook dat Italië Europees kampioen zou worden. Wim scoorde 1377 punten. Proficiat Wim!

Op de tweede plaats eindigde de speler onder de naam ‘De Kenner’ . Deze kenner heeft 1319 punten gehaald. Team ‘A&H’ uit Budel-Dorplein werd derde met 1314 punten. Mr. Roel uit Budel stond tijdens het toernooi al regelmatig in de top tien. Ook nu weer. Mr. Roel werd vierde met 1287 punten. Naos uit Budel is vijfde geworden met 1275 punten. De deelnemer met als team ‘Club T’ werd 6e met 1270 punten net voor Patje uit Budel (1264 punten). FC Kluutje werd 8e (1254) voor Decheveir (1245) en Max Janssen met 1240 punten. De elfde plaats is voor JB00 uit Hamont. Deze spelers haalde 1234 punten. Daarmee is de top 11 compleet. Dit zijn ook de 11 spelers die in de prijzen zijn gevallen van de HAC Ek Pool. De prijsuitreiking is morgenavond (dinsdag 13 juli) om 19.00 uur bij het kantoor van HAC Weekblad aan de Bosstraat 76 te Hamont.

De volgende spelers zijn dinsdag van harte welkom.

 1. Wim Lammers 1377
 2. De Kenner 1319
 3. A&H 1314
 4. Mr. Roel 1287
 5. Naos 1275
 6. Club T 1270
 7. Patje 1264
 8. FC Kluutje 1254
 9. Decheveir 1245
 10. maxjanssen 1240
 11. JB00 1234

De nummer 1 mag tijdens de prijsuitreiking als 1e kiezen uit het prijzenpakket. Dan de nummer 2, daarna 3 enzovoorts tot aan de nummer 11. Deze speler krijgt de prijs die is overgebleven. Een overzichtje van de prijzen…

BBQ met alle toebehoren DHZ Outlet
LG Smart TV geschonken door Expert Nederweert
1 Minuut gratis winkelen geschonken door PLUS Dennis van Moorsel
Artiestenreis Turkije geschonken door Riks de Jong
LG Bluetooth XBoom Go Speaker geschonken door Stevens Televisies
LG Bluetooth XBoom Go Speaker geschonken door Stevens Televisies
Panasonic broodbakker geschonken door Van Der Kampen, Budel
Hetty Spray mop geschonken door Van Der Kampen, Budel
1 jaar onbeperkt sporten (fitness en groepslessen) geschonken door Sportivo
High Gin Arrangement voor 6 personen geschonken door De Brasser
Luxe gelaatsverzorging, rubber nails & knippen & föhnen geschonken door Studio Coquette

Tenslotte waren er nog de troostprijzen. Dat zijn drie keer 2 waardebonnen van 10 euro te besteden bij Sphinx Maarheeze. Deze spelers mogen die tijdens kantoor-uren van HAC Weekblad op komen halen. De troostprijzen zijn voor ‘de twaalfde man’. Dat zijn de nummers 12 met 1232 punten. Zij vielen net buiten de top 11. Dennis v Eersel uit Maarheeze en Frenkie Boy uit Gastel mogen allebei 2 waardebonnen op komen halen bij de HAC. De andere troostprijs is voor de persoon die alle wedstrijden heeft ingevuld en onderaan eindigde. Maarten uit Soerendonk voorspelde alle wedstrijden maar scoorde toch slechts 655 punten. Als beloning voor deze ‘pech’ mag ook hij twee bonnen van 10€ komen halen bij HAC Weekblad. Ter aanvulling. Er zijn ook spelers met minder punten dan Maarten, maar zij hadden geen compleet ingevuld deelname-formulier.