Wim Lammers wint HAC EK Pool

Het EK-voetbal zit er op. Italië versloeg in de finale Engeland (na penalty’s). Daarmee is ook een einde gekomen aan de HAC EK Pool en kunnen we de eindstand opmaken. Wim Lammers uit Budel is de beste voorspeller. Hij voorzag ook dat Italië Europees kampioen zou worden. Wim scoorde 1377 punten. Proficiat Wim!

Afgelopen dinsdagavond kwamen de beste elf voorspellers naar het kantoor van HAC Weekblad voor de prijsuitreiking. De nummer één mocht als eerste uit het prijzenpakket kiezen, vervolgens de nummer twee, enzovoorts. Wim koos voor de LG Smart TV die geschonken was door Expert Nederweert.

Op de tweede plaats eindigde Mathijs Hendriks. Hij speelde mee onder de naam ‘De Kenner’ . Mathijs koos voor de BBQ met toebehoren die geschonken was door DHZ uit Valkenswaard.. Team ‘A&H’ samengesteld door Huub Hendriks ging voor het Gin Arrengement van De Brasser. Roel Hoemans (Mr. Roel) werd vierde. Hij ging naar huis met een bon voor 1 minuut gratis winkelen bij PLUS Dennis van Moorsel. Nao de Bakker koos voor de broodbakmachine die geschonken was door VanDerKampen uit Budel.  Op de zesde plaats eindigde Teun van Ool (Club T). Hij ging net als de nummer zeven (Patrick Spee; team Patje) naar huis met een LB Bluetooth Speaker van Stevens Televisies uit Budel-Schoot. Patrick Huibers eindigde als achtste in de HAC EK Pool. De Hetty Spray Mop van VanDerKampen uit Budel was voor hem. Hans Kemperman won 1 jaar onbeperkt sporten bij Sportivo. Max Janssen, de nummer tien uit het klassement, ging voor de artiestenreis geschonken door Riks de Jong uit Budel. De nummer elf kon niet meer kiezen en kreeg de tegoedbon voor een luxe schoonheidsbehandling van Studio Coquette te Hamont. 

Tenslotte waren er nog de troostprijzen. Dat zijn drie keer 2 waardebonnen van 10 euro te besteden bij Sphinx Maarheeze. Deze spelers mogen die tijdens kantooruren van HAC Weekblad op komen halen. De troostprijzen zijn voor ‘de twaalfde man’. Dat zijn de nummers 12 uit het klassement met 1232 punten. Zij vielen net buiten de top 11. Dennis van Eersel uit Maarheeze en Frenkie Boy uit Gastel mogen allebei 2 waardebonnen op komen halen bij de HAC. De andere troostprijs is voor de persoon die alle wedstrijden heeft ingevuld en onderaan eindigde. Maarten uit Soerendonk voorspelde alle wedstrijden maar scoorde toch slechts 655 punten. Als beloning voor deze ‘pech’ kreeg ook hij twee bonnen. Ter aanvulling. Er zijn ook spelers met minder punten dan Maarten, maar zij hadden geen compleet ingevuld deelnameformulier.

Op de foto de prijswinnaars